Bijoutericile sunt...

... o idee pe care o am demult in gand, dat fiind ca mereu am fost innebunita dupa bijuterii. M-am hotarat sa pun aceasta idee in practica si astfel a aparut "Bijouterici": colectie de bijuterii fantezie cu pietre semipretioase ( jasp, onyx, unakit, perle, sidef etc. ), fimo, margele de tot soiul (sticla, acrilice, cristal, plastic etc.).

De mentionat, foarte important, bijoutericile sunt UNICAT deoarece nici mie nu mi-ar place sa stiu ca ceea ce port eu, mai poarta si altcineva.

Daca doriti o anumita bijuterie pe o alta culoare sau modificata putin, trimiteti un mail sau un comentariu la bijuteria respectiva si eu voi incerca sa realizez ceea ce doriti (atentie: fara costuri suplimentare).

Va astept sa comandati si sa va bucurati de bijoutericile mele :)

vineri, 6 februarie 2009

Felicitare model 3
Pret: 14 lei
Dimensiuni: 6,5 x 10,5 cm

Felicitare de Sfantul Valentin deosebita, care contine pe prima foaie o fundita eleganta, pe pagina a 2-a o pereche de cercei, iar pe a 3-a pagina se poate adauga un mesaj personal pentru persoana iubita.

Cerceii din poza sunt doar pentru prezentare, la aceasta felicitare puteti adauga orice pereche de cercei disponibili la pretul de 8 lei :).

Se realizeaza doar la comanda. Se pot opera modificari dupa bunul plac.

Plus plic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Promovare web Auto